onsdag 28 augusti 2013

Onsdag 28/8:


På onsdagen så lyckades vi gå upp lite tidigare, en halvtimme. Detta upptäckte vi var tur då de började plocka undan frukosten tidigare än vad de hade gjort dagen innan.

Frukosten var underbar, det kändes helt rätt för både Björn och Cathrine och båda gick därifrån fullt nöjda med den och allt den innehöll.

Efter att vi kommit hem och smörjt in oss så gick vi återigen mot Adventure-land för att tillbringa första delen av dagen där. Vid Adventure-land så åkte vi ring runt en pol med strömt vatten ett bra tag och bara njöt av solen och det svalkande vattnet och sedan så läste vi lite innan det blev lunch.

Lunchen åt vi på ”Piazza” den italienska restaurangen, idag hade dom pommes!!!

Efter lunchen så ville vi kolla in den andra lunch-restaurangen som hotellet hade att erbjuda (dom har bara två lunch-restauranger), den grekiska restaurangen ”mythos”.

Efter detta så gick vi ner till stranden och badade och löste korsord samtidigt som vi åt chips.

När klockan närmade sig halv fyra gick vi till créperiet och där tog Björn sig en Våffla som ett mellanmål medan Cathrine valde en pannkaka med honung.

Efter mellanmålet drog vi oss mot området som heter Adult-area och lade oss vid den polen för att läsa och lyssna på musik.

När vi hade varit vid polen en timme eller två så gick vi tillbaka till vårt rum för att göra oss i ordning för middagen. Så vi tog oss en dusch och efter duschen …

Återigen så var vi tvungna att gå till huvudrestaurangen för att äta, men vi skall notera att det inte är ett straff. Under denna måltid yttrade vi inte mer än tio ord, full koncentration på maten tills den var slut för båda. GOTT! Som efterrätt tog vi oss varsin glass.

Kvällen var disig men det var ändå varmt, så vi tog oss en promenad för att smälta maten, den ledde till hotellets gym, så vi gick in och kollade vad de hade att erbjuda på gymmet och tog lite kort.

Sen så gick vi vidare tillbaka mot receptionen, då fick vi se ett litet landskap med ställningar och små hus. I dessa husen bodde det fyra små kattungar, de såg små och tunna ut men inte magra, sååå söta, man vill ju bara ta med sig en hem asså.

Vidare bar promenaden tillbaka till baren där vi var kvällen innan och återigen tog Björn sig en kaffe och Cathrine fick testa på drinken ”Margherita”, hon tyckte att den smaka – BLÄH – men Björn tyckte ändå att den inte var så dum, smaka citron, och salt..

När vi kom tillbaka till rummet så löste vi korsord, testade internet uppkopplingen och såg till att dela ut den så att man fick internet till telefonerna (vi fick bara kabel-anslutning på rummet) och sen …

Innan vi gick och lade oss så var Cathrine lite orolig för att hon inte skulle ha tålt drinken då hon kände sig lite svullen i halsen och det kliade, men det visade sig snarare ligga i en mindre förkylning än något annat.

Efter det slutade dag 3.