torsdag 29 augusti 2013

Torsdag 29/8:


Morgonen på torsdagen började bra, vi kom upp tidigt, ja för att vara oss alltså, klockan 09:00, gick mot restaurangen klockan 09:10. Som igår var dagens frukost helt fantastisk dock så var Cathrine jätte trött.

Efter frukosten skulle vi gå hem och göra oss i ordning som vanligt och vi var båda överens om att detta måste vara den varmaste dagen hittills, stekande hett.. När vi kom fram till rummet så var städningen i full gång så vi tog oss en liten promenad i väntan på att hon skulle bli klar. Det tåls att nämna att dom städar rummen varje dag och plockar iordning allt och bäddar sängar och byter ut handdukar, ja de till och med ställer i ordning Cathrines skor så att de står fint mot väggen och viker min t-shirt som låg på sängen efter att Cathrine sovit i den! Imponerande!

När vi hade kletat in oss gick vi ner mot stranden men sade att om vi hittade platser vid polen som ligger mellan rummet och stranden så skulle vi lägga oss där under dagen. Som tur var så fann vi två lediga som passade oss utmärkt, och redan efter 20 minuter av slappande så kom det fram en kille till oss och frågade om det var något vi ville dricka, ja tack, varsin cola 3 minuter senare, sicken lyx ^^.

Klockan 12:40 så tog vi oss en välförtjänt lunch, välförtjänt på grund av värmen såklart, på den grekiska restaurangen ”mythos” som vi hade kollat in dagen innan. Även denna restaurangen var fin, lite mindre än den Italienska men ändå mysig och fin.

Om och om igen så fick vi svalka oss i polen, denna hetta! Helt otroligt, men skönt. Vi satte oss i skuggan av vårt parasoll (som var nerfällt på grund av vinden, det har blåsigt en hel del under semestern, vilket vi är väldigt glada för, för annars hade vi kanske inte kommit hem, vi hade smält bort :P) och löste korsord och beskådade allt folk som sprang runt poolen.

Som mellanmål åt vi återigen varsin våffla med socker och kanel på, rätt gott måste sägas, och tog oss en glass som efterrätt på mellanmålet..? :P
Vatten, vatten, vatten, ja vi drack massor av vatten, under pooltiden så drack vi ungefär 5-6 flaskor vatten, alltså ungefär tre liter tillsammans, tur att det är gratis och att flaskorna innehåller gott vatten J. Klockan halv sex gick vi hem och duschade och gjorde oss redo för att äta.

Idag så var klädkoden inte lika hög, då vi skulle äta på open-air-bbq, den enda restaurangen på hotellet som inte kräver långbyxor.. Det var intressant att äta här, jo för här fick Björn grilla köttet själv, plocka och grilla, ja gott blev det idag med, tur att det inte var första gången som Björn grillade :P. Fin utsikt och god mat, och Björn var imponerad på kocken som gick runt allas grillar och kollade och hjälpte till, det var ju ändå en 15 stycken han skulle kolla och hjälpa (om det behövdes).

Efter maten gick vi hem och …

Sen gick vi ut och köpte oss varsin pinnglass, Björn en Magnum White (Magnum heter här Magic f.y.i) och Cathrine en Mars-bar. Med våra glassar gick vi till den dagliga showen (den som är högljudd och falsk) för att ändå ge den en chans och kolla på den. Först var det lite talkshow som var rätt rolig och efter det var det uppträdande efter Michael Jacksons ”This is it”. Det var bra till en början men sen blev det så hög volym att vi drog oss tillbaka till rummet för att i alla fall dämpa det lite. Efter vi kommit till rummet så har Björn skrivit dagbok efter det att Cathrine hjälpt honom att minnas.. och Cathrine valde, frivilligt utan press, att lägga iordning alla kläderna som fortfarande låg i resväskan.

Innan det var dags att sova blev det lite kvälls te och yoghurt (det finns en vattenkokare och te och kaffe på rummet så man kan dricka det när man vill).
Slut på dag 4.